Netwerklunch 033

Iedere laatste dinsdag van de maand komen ondernemers uit de regio Amersfoort samen tijdens een netwerklunch. Dat doen wij op een laagdrempelige, informele manier en we nemen de tijd en de ruimte om andere ondernemers écht te ontmoeten en te leren van elkaar. Interessant voor alle leeftijden en voor zowel startende als ervaren ondernemers. Het is een lunch die je zelf smeert; het buffetje staat om 12 uur uitnodigend voor je klaar.

Elke bijeenkomst pakken 3 tot max 5 ondernemers hun ‘zeepkist-moment’ om iets over hun onderneming te vertellen en zij sluiten hun verhaal af met een ‘meedenk-vraag’’. De aanwezigen gaan met hun broodje in gesprek met elkaar om de vraag van de ondernemer nader te verkennen. Zo genereren we tijdens de Netwerkwerklunch033 ‘meedenkkracht’.

Dit keer is er ook, na de lunch, een rondleiding door De Nieuwe Stad, zodat de ondernemers in De Nieuwe Stad en ondernemers buiten De Nieuwe Stad met elkaar in verbinding kunnen komen. Mocht je het leuk vinden om jouw deuren daar speciaal voor open te stellen, laat het mij weten dan geef ik het door aan de rondleider.

Is je interesse voor de Netwerklunch033 gewekt? Meld je dan aan op: http://netwerklunch033.nl/aanmelden/

Kosten € 7,50 p.p. en als je meeloopt met de rondleiding is het € 10,- (lunch, netwerken, meedenkvraag én rondleiding). Als je op de zeepkist wilt staan meld dat dan bij: paulien@stadslab033.nl

Alle data van 2017 zijn:
31 januari
28 februari
28 maart
25 april
30 mei
27 juni
25 juli
29 augustus
26 september
31 oktober
28 november
26 december

We zien je graag bij StadsLAB033 Oude Fabriekstraat 7 3812 NR Amersfoort.