Meewind Koers + Finish Festival

Lekker fietsen met je vrienden en na afloop gezellig samenzijn op het Finish Festival in De Nieuwe Stad: dat is Meewind Koers. Naast de prachtige toertocht over de Utrechtse Heuvelrug, met verrassende wegen door bossen en Hollandse polders, is er een heuse ‘koers’. Op het breedste fietspad van Nederland, de voormalige start- en landingsbaan van vliegbasis Soesterberg, wordt de Meewind Koers Sprint voor vriendenteams gehouden. 500 Meter met gegarandeerde meewind! Daarna uitbollen om je goodie bag op te halen, je gratis biertje te drinken, een gratis hapje te eten op het Finish Festival in De Nieuwe Stad. Naast de prominente gasten hebben jouw vrienden zeker ook prachtige verhalen over het seizoen 2016.

De Nieuwe Stad speelt een belangrijke rol tijdens Meewind Koers!

Fluor – Tijdens Meewind Koers wordt Fluor het leukste Wielercafé van Nederland. Met bekende BikeWriters-gasten kijken we met presentator BAS STEMAN terug op het voorbije seizoen en stiekem ook al vooruit naar 2017…

Prodentfabriek – De Prodentfabriek wordt voor Meewind Koers omgetoverd tot Koerse Kaffee XL. Met gezellige biertafels waar je met je team kunt zitten met een hapje en drankje. Uiteraard met een vette knipoog naar de Vlaamse Klassiekers.

Hoog Vuur – Lekker in het zonnetje kletsen met je fietsmaten, dat doe je op het buitenterras van Hoof Vuur tijdens het Finish Festival. De bar en Food Trucks zijn in de buurt.

Wil je meer informatie over de tour en het Finish Festival? Ga dan naar www.meewindkoers.nl