Lenteride Keistad Fietsfestival

De lente hangt in de lucht. Daarom organiseert op zondag 27 maart het Keistad Fietsfestival de Lente Social Ride: een verzameling mooie tochten geschikt voor families, stadsfietsers, racefietser en e-bikers. Koop je ticket en fiets mee!

Met het voorjaar in aantocht is het de hoogste tijd om fietsplannen te smeden. Wat dacht je van een mooie tocht op zondag 27 maart? We hebben vijf gevarieerde fietsroutes voor je uitgestippeld.

• GPX-tocht voor racefietsers. Afstanden: 65 km, 75 km, 105 km, 150 km

  • Mondriaan 150 fietsroute voor stadsfietsers of e-bikers. Afstand: 20 kmKies een tocht uit die bij je past en je ontvangt voor 27 maart de GPX bestanden van de routes in je mailbox. Een leuk extraatje voor de fietsers die op 27 maart de Mondriaan fietsroute fietsen: die krijgen een korting op toegang tot het Mondriaanhuis en betalen €11,50 i.p.v. €13.

Startlocatie
Alle routes starten vanaf De Nieuwe Stad. Hier staan wij ook tussen 9:00 en 15:00 uur met onze festivaltent om je te begroeten en je een fijne rit toe te wensen. We laten je uiteraard niet vertrekken zonder
een kop koffie van barista Marcel Smelt (Coffee on Wheels), een met energy drank gevulde bidon en een heerlijke vegan energyreep voor onderweg (van BYE! sports nutrition).

Nagenieten
Bij terugkomst krijg je een heerlijk snack van Kippie uit Leusden. Op het terras van Het Lokaal kun je verder lekker naborrelen met je fietsvrienden en sterke verhalen vertellen. Het Lokaal is open vanaf 10.00 uur.

Ticket
Koop nu je ticket voor €7. De routes ontvang je als GPX bestanden in je mailbox.