Kunstbeurs NULLLLL

Ruim 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland komen van 5 t/m 7 oktober 2018 naar De Nieuwe Stad. Van schilderkunst en fotografie tot keramiek en brons: laat je inspireren door verschillende kunstdisciplines in de oude Prodentfabriek.

Met de eerste editie van NULLLLL faciliteert Draumlist de kennismaking tussen ‘maker en bezoeker’ voor een breed publiek.  Hilma en Jeroen Hindriks bieden met hun bedrijf Draumlist – gevestigd in De Nieuwe Stad – op verschillende manieren een platform voor kunstenaars en kunstprojecten. Zij hebben onder andere mogelijk gemaakt dat diverse bedrijven voor  NULLLLL een pas afgestudeerde kunstenaar adopteerden. Als opstap naar de praktijk mogen deze jonge kunstenaars deelnemen aan de beurs om zichzelf zo te promoten. Naast het bekijken van kunst zie je tijdens NULLLLL ook hoe kunstenaars ter plekke aan het werk zijn en je kunt deelnemen aan lezingen en mini-workshops.

Meer informatie en kaartverkoop

Op de evenementwebsite vind je meer informatie over de deelnemende kunstenaars en het programma. Via de website koop je toegangskaarten voor €10 per dag, aan de deur is het €12,50.

Voor bezoekers aan de beurs heeft de organisatie in samenwerking met restaurant HOOG VUUR een speciaal NULLLLL-menu samengesteld. Vanaf 17 uur is er diner mogelijk, waar reserveren noodzakelijk voor is (uiterlijk tot 4 okt). Ook hierover vind je meer informatie op de evenementwebsite.