Jungle By Night

De negenkoppige Amsterdamse formatie Jungle by Night is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een wereldwijd succes. De band bestaat uit een samenraapsel van negen broers, neefjes en schoolvrienden. Nieuwe plaat The Traveller kwam in mei uit en dit nieuwste werk zullen ze ook zeker meenemen naar FLUOR. Met hun onnavolgbare mix van Afrobeat, Ethio-jazz, rock, dance, hiphop en dub krijgen zij zonder uitzondering het publiek aan het dansen. Als Jungle by Night live speelt staat één ding voorop: echt iedereen volledig mee krijgen met de muziek. Enthousiasme en gevoel voor Afrikaanse muziek worden gekoppeld aan een virtuoze instrumentbeheersing, met als resultaat: één groot funky feest.

Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €20,- extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Combiticket HOOG VUUR
FLUOR verzorgt in samenwerking met HOOG VUUR een complete avond uit. Voor €32,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een 3-gangen menu kunt eten. Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens. Je vindt HOOG VUUR tegenover FLUOR in de voormalige Prodentfabriek.

Tickets en meer informatie vind je op fluor033.nl