Industrial Motion

Beweging, vooruitgang, iets van de grond opbouwen. In het begin is er helemaal niets en als je als groep ergens de schouders onder zet, kunnen er hele mooie dingen ontstaan.

Industrial Motion laat de fabriek van de vooruitgang zien. Aan het begin van de show is er alleen een grote hal, waar alle machines, tandwielen en systemen nog ontbreken. Langzaam maar zeker komen de eerste tandwielen in zicht. Niet veel later zullen de tandwielen ook gaan draaien, en de aansluiting zoeken met de passende schakel. Steeds meer onderdelen worden toegevoegd, de ontwerpers kunnen zich helemaal uitleven. Alle tandwielen zullen uiteindelijk een grote machine in beweging zetten.

Aan het eind van het proces staat er een volledig opererende machine. De vraag is alleen, is het voltooien van de machine daadwerkelijk het einde, of slechts het begin van weer iets nieuws?

Dit hele proces wordt tijdens de show muzikaal en in beleving uitgebeeld door de muzikanten van Slagwerk KAMV, aangevuld met acht acteurs. Anderhalf uur lang zult u op het puntje van uw spreekwoordelijke stoel gehouden worden, door de fantastische composities en een prachtig decor. Er kan met recht gezegd worden dat Industrial Motion geen gewoon slagwerkconcert is, maar een totaalbeleving.