Guppy Gala

Guppy’s opgelet: je allereerste festival komt eraan! Ook in de herfstvakantie van 2023 kun je je onderdompelen in Amersfoorts grootste familiefestival, want tijdens Guppy Gala geniet je met de hele familie van de tofste concerten, theatervoorstellingen en nog veel meer leuke dingen.

De dj’s van de FLUOR Kinderdisco draaien de hele dag de lekkerste hits voor de kids. Kortom: alles voor een geweldige eerste festival ervaring!

Meer info en tickets: Guppy Gala – FLUOR033

PROGRAMMA
DONNIE
Door zijn vindingrijke wordplay, humor en kenmerkende delivery, is Donnie al jarenlang een cultheld. “Mensen die het niet snappen noemen me een gimmick, maar dat is het niet”, zo zegt hij zelf. “Ik ben de definitie van jezelf zijn. Dat is Donnie!”

MARC FLOOR
Marc Floor is nog maar 16 jaar oud, maar heeft al een grote passie voor muziek. Voeg daar zijn gigantische portie talent aan toe en je hebt een ster in de dop te pakken. In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kids en tijdens de Blind Auditions draaiden alle vier de stoelen. Marc koos voor Snelle als coach en ontwikkelde zich binnen het The Voice circuit in rap tempo. Het resulteerde in een plek in de finale!

VOF DE KUNST
Wat aanvankelijk lijkt op een vriendelijk bedoeld eenmalig eerbetoon van VOF de Kunst aan het prachtige oeuvre van Annie M.G. Schmidt, leidt tot een reeks zeer succesvolle kinderliedjes Dikkertje Dap en De Lapjeskat. De band speelt ook drie seizoenen lang mee in Sesamstraat. De heren hebben er zin in!

DIKKIE DIK EN DE TAART (2+) – JOES BOONEN
Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Er mag volop gezongen en groepen worden bij de nieuwe liedjes over Dikkie Dik!

HÉ KOE, WAAR GA JIJ NAARTOE? (3+) – JOES BOONEN
Een vrolijke voorstelling gebaseerd op het waargebeurde verhaal van koe Leonarda 12, die tijdens de watersnoodramp van juli 2021 in Limburg 100 km door de Maas zwom. Voor iedereen die zin heeft in een loeigoeie voorstelling!

DE GRIJSAARDS (6+) – MATROSE
Wanneer deel je met elkaar? Wat is van jou, je ouders of de wereld? De Grijsaards is een beeldende voorstelling over samen delen en tevreden zijn.

PINOKKIO (6+) – GESNEDEN KOEK
Ga mee op Pinokkio’s avontuur dwars door Italië, in de eigenzinnige bewerking door Gesneden Koek van het klassieke sprookje uit 1883. Met absurdistische karakters, fantasierijke vertellingen én boordevol humor.

Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen en hebben geen kaartje nodig.