Gratis proefles Argentijnse Tango bij De Danswerkplaats

Altijd al een keer willen kennismaken met de Argentijnse Tango en overwegen jullie om op les te gaan? Dan mag je deze gratis kennismakingsles van Cheek2Cheek niet missen. Joris en Karin geven een korte demonstratie en leggen wat uit over de tango. Maar laten jullie vooral veelzelf dansen, om te ervaren hoe bijzonder deze dans is
Op dinsdag 31 januari van 20.00 tot 21.15 en op woensdag 1 februari van 21.15 tot 22.30 uur.
Opgeven kan via de website: http://www.cheek2cheek.nl/proefles.htm en heb je geen partner, dan proberen we te matchen.
Zonder partner kun je wel meedoen met de proefles (we wisselen dan rollen) maar voor het lesseizoen hebben we vaste leiders en volgers nodig. Dus zoek een partner waarmee je straks ook de lessen wilt volgen. Lukt dat niet, dan doen wij ons best iemand voor je te vinden.
De Proefles is gratis. Uiteraard kun je je nu ook al inschrijven voor het lesseizoen. Dan ben je verzekerd van een plek op de dinsdagavond (20.15-21.30 uur).
Passen wekelijkse lessen niet, kun je ook meedoen met de eerstvolgende Sensual Sunday.

Ook zijn er gratis proeflessen voor dansers: Voor dansers met meer dan 2 jaar ervaring op dinsdag 31 januari van 21.15 en met minder dan 2 jaar ervaring op woensdag 1 februari van 20.00 tot 21.15.

Cheek2Cheek viert in 2017 haar 15e verjaardag. In 2002 begonnen uit de liefde van Karin voor de dans en haar verlangen om iedereen op zijn minst een keer met haar passie te laten kennismaken.