FLUOR Test event: WIES

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band maar net een jaar bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019. In september 2019 bracht de band hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’ uit, waarmee ze 3FM Talent en 3FM Mega Hit werden en als 21e eindigde bij 3voor12 Song van het Jaar 2019. In 2020 kwam hun album WIES en de liefde uit, dat zij presenteerden in een vol Paradiso.

Dit optreden is onderdeel van een serie testevenementen in FLUOR. Voor dit evenement gelden verschillende maatregelen. Lees alle informatie in dit evenement goed door voordat je een kaartje koopt! We maken er met zijn allen een mooie avond van. Samen krijgen we de evenementenbranche weer open!

Info voor het testevenement. Lees deze info goed door alvorens je een kaartje koopt!
• Je koopt een kaartje voor een testevenement. Kaarten zijn enkel per 2 verkrijgbaar.
• De shows zijn seated dus er is een beperkt aantal kaarten. Er dient 1,5 m afstand gehouden te worden (je mag wel als duo naast elkaar zitten) en mondkapjes zijn verplicht.
• Per e-mail wordt je op de hoogte gebracht waar en hoe je een afspraak kan maken om je te laten testen. Deze test moet maximaal 40 uur voor het evenement gedaan worden en deze is geheel kosteloos.
• Op de avond zelf neem je je ticket en je testuitslag mee. De testuitslag gaat via een app op je telefoon. Je krijgt hier nog een uitgebreide mail met info hierover in aanloop naar het concert.
• Aan de deur zijn geen tickets te koop, enkel in de voorverkoop!

LET OP! Alleen toegang met negatieve testuitslag! Geen test gedaan, of positief getest? Dan krijg je geen toegang (ook de partner met wie je aan de deur verschijnt niet). Helaas kunnen we je dan ook je geld niet retourneren.

De avond ziet er als volgt uit:
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang optreden: 20:00 uur
Einde optreden: 21:00 uur, bar dicht en onderweg naar de garderobe.
Om 21:30 is het pand leeg om op tijd voor de avondklok van 22:00 thuis te zijn.