de nachtapotheek: sfb

Na het succes van de Reset The Levels EP’s en New Wave was het geen verrassing dat hun debuutalbum Lituatie i.s.m. GLOWINTHEDARK binnen kwam op #2 in de Album Top 100. Ontelbare gouden en platina platen, een eigen najaarstour en miljoenen streams zorgen nu al dat 2016 in ’t teken staat van SFB!

De Haagse hiphop formatie SFB is in 2013 opgericht door hun toenmalige manager Rabby Racks. Onder zijn vleugels leerden Frenna, Jandro, KM en Priceless elkaar kennen en doken zij de studio in. Hun eerste videoclip ‘Ziekniehh’ sloeg aan in de straten van Den Haag en SFB was een feit. De volgende single ‘Flexen’ werd een regelrechte hit. De ene na de andere samenwerking volgde en als kers op de taart werd de eerste mixtape “Reset The Levels” gereleased in december 2014.

In het najaar van 2015 stonden zij in het voorprogramma van de succesvolle tour van Ronnie Flex en bracht Top Notch hun EP Reset The Levels II: Boulevard met featurings van Ronnie Flex, Sevn Alias, Broederliefde en Hef. De singles ‘Strangers ‘ en ‘Nu Sta je hier’ van hun laatste EP zijn ongekende clubhits en zorgden dat SFB op beloften lijstjes van o.a. HP/De Tijd en Spotify kwamen.

2016 sluiten ze af met een eigen najaarstour langs poppodia door heel Nederland. Tijdens deze tour krijgen zij support van meerdere bevriende collega artiesten.

Meer informatie