De Nachtapotheek: Bokoesam + Idaly

Alles klopt als een djembé deze januari editie van De Nachtapotheek! Bokoesam en Idaly staan eindelijk samen op het podium in Amersfoort.

Bokoesam is een Nederlands Ghanese rapper uit Amsterdam met de mooiste roze krullen en glimlach. Misschien ken je hem van de zomerse hit ‘Djembé’ of als lid van New Wave waar hij meerapte op onder andere ‘Hoog/Laag’ en ‘Investeren in de Liefde’. 2016 was het jaar van zijn album: ‘Een Beetje voor Jezelf’ met de megahit ‘Jij en Ik’, samen met Idaly.

Bokoesam begon op zijn 17e met het maken van muziek. Inmiddels is hij goed voor miljoenen YouTube views. De rapper werkte onder meer samen met Fresku, Hydroboyz, FS Green, SBMG, Keizer, Cho, Broederliefde, Kalibwoy, Jowy Rosé en Ronnie Flex.

Ook Idaly is onderdeel van New Wave. Hij is onder meer te horen in de nummers ‘Hoog/Laag’, ‘No Go Zone’ en ‘Goonies & Hoolies’. Met het collectief stonden Bokoesam en Idaly onder meer op Lowlands en wonnen ze de Popprijs en diverse Edisons.
Begin september verscheen zijn debuut-EP ‘Eindelijk’ bij Top Notch. De gehele EP is geproduceerd door Garrincha, een goede vriend en buurtgenoot van Idaly. Momenteel is Idaly alweer hard bezig met het afronden van zijn tweede EP.

Entree voorverkoop: € 10,00 (excl. servicekosten)
Entree aan de deur: € 11,50

Meer informatie vind je op fluor033.nl