Cat Flash Tattoolab

Tijdens de Kattenflashdag bij TattooLab kun je zonder afspraak binnenwandelen en een kattentattoo laten zetten! Voor deze dag werken meer dan 5 verschillende artiesten aan unieke tattoo designs, volledig rondom het thema katten.

Op deze dag worden er kattentattoos gezet door Annerie en andere tattooartiesten van TattooLab. De tattookunstenaars hebben een flash design gemaakt, een tattoo ontworpen door de tatoeëerder zelf. Omdat het ontwerp al af is kun jij, nadat je een keuze hebt gemaakt meteen een kattentattoo laten zetten! Een unieke kans om deze week spontaan een bijzondere tattoo van een kat te laten zetten.

Moet ik een afspraak maken?
Nee hoor, dat is niet nodig. Je kunt tussen 10-18 uur binnenlopen bij Tattoolab aan de Oude Fabriekstraat 2 en wanneer je gekozen artiest vrij is mag je plaatsnemen in de tattoostoel.
Deze dag is extra bijzonder, omdat er per tatoeage een bedrag van vijfentwintig euro naar het goede doel gaat. In dit geval naar een opvang van zwerfkatten in Spanje, waar een vriendin van Annerie werkzaam is.

Alle informatie over deze dag en het goede doel vind je op de website van Tattoolab.
Volg Annerie op Instagram @anne_essie