Burst Your Bubble

Op vrijdagavond 15 september om 20:30 uur organiseert 33Toeren in de Prodentfabriek het Burst Your Bubble Festival.

Burst Your Bubble is een avondvullend programma met muziek, moderne dans, journalistiek, kunst en filosofie rondom het spannende thema privacy. “Privacy is een superactueel onderwerp en het raakt iedereen”, zegt de organisatie. “Maar ondanks alle aandacht voor privacy in talkshows, in boeken en op krantenpagina’s lijken veel mensen te denken: harstikke interessant allemaal, maar dat gaat niet over mij. Wie na 15 september nog denkt anoniem door de wereld te kunnen reizen, heeft tijdens Burst Your Bubble enorm zitten slapen.”

Onder meer journalist Maurits Martijn van De Correspondent – tevens schrijver van Je hebt wél iets te verbergen en een bekende filosoof geven acte de présence. Er is livemuziek van Mevrouw Tamara, bekend van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, en performance-kunstenaar Jacco Borggreve verdiept het thema met een spannende show over zijn privacyloze leven. Danser Gil the Grid, halvefinalist van Holland’s Got Talent 2017, maakt met een moderne choreografie een poëtisch statement. De avond sluit af met een bijzonder discofeest. Ook belooft de organisatie een aantal surprise acts. “We gaan natuurlijk niet vertellen wat we van plan zijn, maar het wordt wel echt een beetje spannend.”

Aanmelden

Entreekaarten kosten 25,00 euro (17,50 voor studenten). Aanmelden kan via www.drieendertigtoeren.nl en https://www.ticketjames.com/nl/tickets/977-burst-your-bubble/bestel.