Boktoberfest

Op zondag 21 oktober keert het Boktoberfest terug naar de Nieuwe Stad. Dit bourgondische evenement wordt georganiseerd door Het Lokaal, HOOG VUUR en De Bokkenbunker. Het staat geheel in het teken van bokkenvlees, bokbieren en bandjes/dj’s uit de omgeving. Daarnaast is er de mogelijkheid om met bokjes te wandelen en te knuffelen.

Bokkenvlees

Je krijgt de mogelijkheid om het (h)eerlijke bokkenvlees van De Bokkenbunker te proeven, er komt namelijk een echte bok aan het spit te hangen. De bokjes van de Bokkenbunker zijn geadopteerd van biologische geitenboerderijen, waar ze een waardig leven hebben gehad. Het bokkenvlees wordt tijdens het Boktoberfest bereid door de chefs van HOOG VUUR in de bekende Weltevree ovens en aan het spit. Ook is er gedacht aan een vegetarische optie.

Bokbier

Bierbrouwerij De Eem, De Volle Maat en EBC (Eric’s Beer Craft) tappen verse bokbiertjes. Daarnaast nemen de brouwerijen andere bijzondere bieren mee. Het Lokaal verzorgt biologische wijnen, frisdranken van fritz-kola en verse fruitsapjes.

Bandjes/dj’s

Het programma van het Boktoberfest wordt aangevuld met een sfeervolle entourage van lokale bandjes/DJ’s die komen optreden.

Datum: zondag 21 oktober
Tijd:15.00 – 21.00 uur.
Locatie: HOOG VUUR (Oude Fabriekstraat 26, De Nieuwe Stad).