Sterrenlokaal ”zomer”

Het Proeflokaal verandert eens per seizoen in een luxe Sterrenlokaal. Chefkok Wilco van den Baar kookt een heerlijk viergangendiner. De chef is van origine Brabander, maar inmiddels een volledige Amersfoorter. Met ruim 20 jaar ervaring in Michelinsterren-restaurants heeft hij inmiddels zijn eigen bedrijf opgezet.

Vanwege zijn passie voor de pure, eerlijke en echte keuken kookt Wilco van den Baar heel graag een keer per seizoen met de producten van het Lokaal, in Het Lokaal. Iedere maand kookt hij met pure en eerlijke producten steeds een ander thema. In juni is het thema “zomer”! Een kleine tip: er komt ook een barbecue aan te pas…

De chefkok serveert een diner van vier gangen: ware schilderijtjes op het bord. Boter, brood en water staat op tafel. Bij ieder gerecht schenken worden bijpassende biologisch wijnen geschonken (tevens verkrijgbaar in Het Lokaal). Het wordt in ieder geval een bijzonder diner.