Een regenboogdiner

Kleur op je bord; Een regenboogdiner.

Elke maand biedt Eten bij de Vereeniging gastkoks de gelegenheid om hun favoriete gerechten aan een groot publiek te serveren. Op 22 april zijn chefkok Jantien van De Gewilde Keuken en Health Coach Tanja van Organicational Health te gast bij De Vereeniging. En deze pro’s koken voor jou de kleuren van de hemel met een regenboogmenu! Zij gaan de uitdaging aan om volledig plantaardig & raw (raw-vegan) te koken. Voor het verrassend kleurrijke menu kijk je op www.devereeniging.nl

Wil je zelf alvast iets lekkers vegan proberen: Bounty Bites: Doe 60 gram kokosrasp, 1 eetlepel kokosolie, 2 eetlepels agave siroop en 6 dadels in de keukenmachine en zet zo lang aan totdat er een plakkerige massa ontstaat. Rol er balletjes van en leg ze op een bord met aluminiumfolie 15 minuten in de vriezer. Smelt 40 gram pure chocola en rol de bounty’s door de chocola. Leg ze op een bord met aluminiumfolie en zet 10 minuten in de vriezer. Zet ze daarna in de koelkast totdat de chocola helemaal is hard geworden.

Reserveren is gewenst en gaat het makkelijkst met een e-mail naar eten@devereeniging.nl. Je bent van harte welkom om aan te schuiven. Gastkoken is een maandelijks terugkerend evenement bij de Vereeniging. Voor meer informatie kun je terecht op www.devereeniging.nl.

Datum: vrijdag 22 april

Tijd: aanschuiven vanaf 17.30

Locatie: De Vereeniging, Kleine Koppel 36, Amersfoort