100% circulair strandspeelgoed bij Zsilt in De Nieuwe Stad

Onlangs vestigde de onderneming ZSILT zich in De Nieuwe Stad bij Werkplaats P. ZSILT is de duurzame start-up van Sylvia Smit. Een nieuw Nederlands merk met 100% circulaire strandproducten.

In de etalage van Werkplaats P. zie je meteen dat ZSILT niet ‘zomaar’  strandspeelgoed maakt. Het is ontworpen door Rinke van Remortel, die ook het ontwerp maakte voor de Dopper waterfles. De producten van ZSILT worden gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Allemaal in Nederland, van het plastic afval van Nederlandse huishoudens. Zo zorgen we samen voor minder plastic-afval in de wereld.

Het speelgoed is ontworpen om op verschillende manieren en op uiteenlopende plekken te gebruiken. Op het strand, in de zandbak, in het zwembad en thuis in de badkamer. Gebruik je fantasie en maak je eigen regels. De eerste productielijn is sinds kort op de markt en onder andere te koop bij De Bijenkorf, de webshop van het Wereld Natuur Fonds en zo’n 100 kleinere winkels in binnen- en buitenland.  Ook in De Nieuwe Stad bij ZSILT zijn de producten te koop. I.v.m. de coronaperiode is Sylvia niet op vaste momenten aanwezig, bel vooraf even of ze er is via 0653622906. Ook voor samenwerkingen of B2B-projecten is zij telefonisch te benaderen. Op zsilt.nl vind je nog veel meer over dit bijzondere merk en kun je het ook bestellen. 

Werkplaats P.
ZILT is gevestigd aan de Oude Fabriekstraat 14 bij Werkplaats P. De drijvende kracht achter Werkplaats P. is Ingrid Philomeen van Fosfor ontwerp. In De Nieuwe Stad brengt zij een diversiteit aan disciplines bij elkaar met onder andere een trouwambtenaar en fotograaf. Een vruchtbare bodem voor onderlinge samenwerking, creativiteit en inspiratie.