033 op de fiets genomineerd voor prestigieuze prijs

Jocelyn Kemker – de Kruif zet zich met haar onderneming triple Joy in om impact te creëren met de fiets als middel. Eén van haar initiatieven – waar ze samen met een kernteam van bewoners en ondernemers in Amersfoort al sinds 2016 aan werkt – is het project 033opdefiets. Het succes van dit initiatief is nu bekroond met een nominatie voor de Benelux Enterprise Awards.

De Benelux Enterprise Awards hebben tot doel de meest opmerkelijke bedrijven en professionals in de Benelux-regio te belonen. Jocelyn (bewoner van De Nieuwe Stad): “Deze nominatie betekent dat onze toewijding tot excellentie is erkend. Meer dan ooit moeten meer mensen meer op de fiets. Het is duidelijk waarom. De ruimte voor mobiliteit ligt op de fiets. Bovendien is fietsen groen, gezond en slim. Met 033opdefiets ontwikkelen we samen met mensen uit regio Amersfoort, Leusden en omgeving concepten, strategieën en concrete acties om de regio leefbaarder en bereikbaarder te maken.”

Waarom impact maken met fietsprojecten?

Na jaren in vast dienstverband kwam Jocelyn tijdens een leefstijltraject op het spoor van een eigen onderneming, gericht op vitaliteit: wandelen, hardlopen, voeding, fietsen. Inmiddels ligt de volle focus op de fiets, met als één van de projecten 033opdefiets. Concrete acties van 033opdefiets waar we zoal aan moeten denken? “Dat zijn bijvoorbeeld bedrijvenscans om te zien waar de medewerkers vandaan komen en hoe zij van en naar het werk reizen. Of challenges en campagnes op social media. Of het delen van innovaties en het delen van routes die slim, groen en gezond zijn. Het ontdekken van de juiste interventie zodat er gezondere en leukere mobiliteit ontstaat, daar zit onze passie.” 

Zodra de uitslag van de award uitreiking bekend is, delen we het resultaat op onze social media kanalen. Speciale dank van Jocelyn gaat alvast uit naar Timo Braeken en Ronald Borghardt, medebewoners van De Nieuwe Stad en ook oud bewoners Dirk Kaan en Jessica de Ruijter. Al voordat ze gevestigd was in het gebied ondersteunden zij haar en zij hebben mede bijgedragen aan dit succes.  

Foto met dank aan Woodyourecycle