Oude Fabriekstraat 2, kantoren 1.1, 1.2

Algemeen
Te huur in De Nieuwe Stad: ruimte van circa 50 m2 groot. De kantoorruimte bevat twee vrij in te delen ruimtes, waarvan één ruimte te gebruiken is als baliefunctie. De kantoorruimte grenst aan een algemene ruimte van circa 10m2. De locatie bevindt zich op de Oude Fabriekstraat 2, met een mooi uitzicht op de Eem.  Het gebouw staat in verbinding met de voormalige Prodentfabriek en maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw met een gezamenlijke toegang. De Nieuwe Stad bevindt zich op loopafstand van het station nabij het centrum van Amersfoort, maar is ook met de auto of fiets zeer goed bereikbaar.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd inclusief:
• gedeelde sanitaire ruimten;
• gedeelde pantry.

Bestemming

Bedrijfsfunctie. Voor deze locatie zouden we bij voorkeur een nieuwe huurder aantrekken die zorgt voor aanloop in het gebied op deze prominente hoek. Bijvoorbeeld door middel van een winkelruimte.

Parkeren
Alleen mogelijk op openbare parkeerplaatsen

Kosten
Huurprijs €975 ,00 per maand inclusief servicekosten, exclusief BTW.

Huurtermijn en opzegtermijn
Huurperiode van 2 jaar. De overeenkomst wordt na deze periode voortgezet voor onbepaalde tijd. De wederzijdse opzegtermijn bedraagt 6 maanden.

Locatie
De Nieuwe Stad is een stad in het klein, met een diversiteit aan bedrijven, winkels, evenementen, horeca, onderwijs en een sterke gemeenschap. Samen met bewoners bouwen we aan een innovatieve microstad: authentiek en avontuurlijk, met mooie historie en veel toekomst.

Wil je meer informatie over De Nieuwe Stad? Klik hier.