FLUOR Kinderdisco

Hits voor de kids en oranje limonade met een rietje! Op Koningsdag gaan we weer los met een nieuwe editie van de FLUOR Kinderdisco, en een wel heel speciale dit keer, want niemand minder dan UNITY komt optreden!

UNITY is De Nederlandse meidengroep van dit moment. In 2020 wonnen ze het Junior Songfestival en daardoor mochten zij Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival. Na het Songfestival avontuur hebben de meiden absoluut niet stil gezeten. Ze hebben hun repertoire verder uitgebreid en zijn een spetterende verschijning op elk evenement. In September 2021 won UNITY de Tina Award in de categorie: Grootste Talent. Daarmee zijn ze een belofte voor de toekomst! Na hun optreden is er kans om de meiden van Unity te ontmoeten tijdens een meet & greet in onze kleine zaal.

Daarnaast is er nog veel meer te doen voor de kleintjes tijdens FLUOR Kinderdisco Koningsdag! Dansen, knutselen, kleuren en geschminkt worden; het kan allemaal! De DJ draait alle leukste hits van nu en verzoekjes zijn altijd welkom.

Kinderen vanaf 3 jaar hebben een kaartje nodig, ouders en kinderen tot 3 jaar mogen gratis mee naar binnen. Kaartjes zijn €5,00 en verkrijgbaar via de website van FLUOR.