Kleedjes- en kraampjesmarkt

Reserveren van een kraampje of kleedje is helaas niet meer mogelijk. I.v.m. de voorbereidingen voor het indelen van alle plekken, hebben wij de inschrijving op maandag 25 april vanaf 11.00 uur gesloten. Mochten mensen niet op komen dagen, dan kun je alsnog een plekje bemachtigen op de dag zelf. Dit kan vanaf 10.00 uur, als alle deelnemers verder zijn gearriveerd en hun plekje hebben ingericht.

Anders dan op een normale vrijmarkt, hoef je er bij De Nieuwe Stad op de dag zelf niet in alle vroegte bij te zijn om een plek te bemachtigen. Naar aanleiding van de aanmeldingen zorgen we dat er voldoende plekken beschikbaar zijn.

Voor de Kleedjes- & Kraampjesmarkt hebben we een paar regels en voorschriften:

  • De kraampjes- en kleedjesmarkt is voor volwassenen en kinderen voor particuliere verkoop. Commerciële verkoop, verkoop van eten en drinken, verkoop van alcohol, gokspelletjes, proefmonsters en dieren is niet toegestaan.
  • Laden en lossen per auto en fiets kan tot aan de ingangen van het terrein aan de kant van de Brabantsestraat. Het terrein is tijdens Koningsdag voetgangersgebied.
  • De kleedjes- en kraampjesmarkt start om 10.00 uur. Graag voor 10.00 uur je kraampje/kleedje inrichten. Mochten er ter plekke nog mensen komen die niet vooraf gereserveerd hebben, dan maken wij na 10.00 uur die mensen blij met jouw plek.
  • Neem zelf je eigen spullen die je niet verkocht hebt weer mee terug naar huis.De plek dient leeg en netjes achtergelaten te worden, anders moeten wij helaas schoonmaakkosten berekenen.
  • Je betaalt je kleedjesplek op de dag zelf, contant bij de organisatie. Daarna wijzen we je de plek toe. De kraam is 80 centimeter breed bij 2 meter lang en kost €30 op de dag zelf of 25€ als je vooraf betaalt, dan krijg je een factuur. De kramen staan al klaar, je kleedje breng je zelf mee en leg je neer op de plek die we je toewijzen. Een plek voor een kleedje kost €5.
  • Zorg voor voldoende wisselgeld. Er is geen pinautomaat aanwezig op de locatie.
  • Het is niet toegestaan materialen aan de muren, grond, deuren of ramen te bevestigen. We zijn zorgvuldig op onze industriële locatie en gaan er vanuit dat jij deze plek ook met liefde behandelt.
  • Toiletvoorzieningen zijn aanwezig.
  • Eten en drinken is aanwezig op de locatie bij diverse eetgelegenheden.

Heb je een vraag over de kleedjes- en kraampjesmarkt? Neem dan contact op met via flexplek@denieuwestad.nl of 033 303 7926.