Kleedjes- en kraampjesmarkt

Lijkt het je leuk om tijdens Koningsdag een plekje te reserveren voor de kleedjes- en kraampjesmarkt in De Nieuwe Stad? Dat kan! Een kraam kost €30 op de dag zelf, of 25€ als je vooraf betaald. De kraam heeft een afmeting van 80 centimeter breed bij 2 meter lang.
Een plek voor een kleedje kost €5. De afmeting van je plek is 2 meter breed bij 2 meter lang. Anders dan op een normale vrijmarkt, hoef je er op de dag zelf niet in alle vroegte bij te zijn om een plek te bemachtigen. Naar aanleiding van de aanmeldingen reserveren wij voor iedereen een eigen plek. We vinden het ook super leuk als je muziek gaat maken, of nagels gaat lakken of iets anders leuks of te geks gaat doen, zolang het niet met etenswaren te maken heeft. De kleedjes- en kraampjesmarkt wordt gecoördineerd door Cyrille de Waard van Winkels op Wielen.

Je kunt je hier aanmelden.

Voor de Kleedjes- & Kraampjesmarkt hebben we een paar regels en voorschriften:

  • De kraampjes- en kleedjesmarkt is voor volwassenen en kinderen voor particuliere verkoop. Commerciële verkoop, verkoop van eten en drinken, verkoop van alcohol, gokspelletjes, proefmonsters en dieren is niet toegestaan.
  • Laden en lossen per auto en fiets kan tot aan de ingangen van het terrein aan de kant van de Brabantsestraat. Het terrein is tijdens Koningsdag voetgangersgebied.
  • De kleedjes- en kraampjesmarkt start om 10.00 uur. Graag voor 10.00 uur je kraampje/kleedje inrichten. Mochten er ter plekke nog mensen komen die niet vooraf gereserveerd hebben, dan maken wij na 10.00 uur die mensen blij met jouw plek.
  • Neem zelf je eigen spullen die je niet verkocht hebt weer mee terug naar huis.De plek dient leeg en netjes achtergelaten te worden, anders moeten wij helaas schoonmaakkosten berekenen.
  • Je betaalt je kleedjesplek op de dag zelf, contant of met pin bij de organisatie. Daarna wijzen we je de plek toe. De kraam is 80 centimeter breed bij 2 meter lang en kost €30 op de dag zelf of 25€ als je vooraf betaalt, dan krijg je een factuur. De kramen staan al klaar, je kleedje breng je zelf mee en leg je neer op de plek met het nummer dat we je toewijzen.
  • Zorg voor voldoende wisselgeld. Er is geen pinautomaat aanwezig op de locatie.
  • Het is niet toegestaan materialen aan de muren te hangen, ook mag er niks bevestigd worden aan de grond.
  • Toiletvoorzieningen zijn aanwezig.
  • Eten en drinken is aanwezig op de locatie bij diverse eetgelegenheden.

Heb je een vraag over de kleedjes- en kraampjesmarkt? Neem dan contact op met Cyrille de Waard  via info@winkelsopwielen.nl of 06-40590282.