Praktische info

Op zaterdag 27 april 2019 kleurt De Nieuwe Stad oranje. Van 10.00 tot 20.00 uur zijn er allerlei leuke activiteiten voor kinderen én volwassenen. Bekijk het hele programma.

Adres

De Nieuwe Stad
Oliemolenhof 106
3812 PB Amersfoort

Bereikbaarheid

We verwachten veel bezoekers op Koningsdag. Woon je in Amersfoort? Kom dan lopend of met de fiets. Het hele gebied is fietsvrij, aan de randen richt gemeente Amersfoort een aantal fietsparkeerplekken in. Kom je van ver? Maak dan bij voorkeur gebruik van het openbaar vervoer. Vanaf station Amersfoort loop je binnen 10 minuten naar De Nieuwe Stad, of je kunt de bus nemen naar de halte aan de Brabantsestraat. Bekijk onderstaande kaart voor het verkeersplan van gemeente Amersfoort tijdens Koningsdag. Klik op de afbeelding om de afbeelding in het groot te bekijken.

 

Kosten

Het Koningsdagfeest in De Nieuwe Stad is gratis en toegankelijk voor iedereen. Voor eten en drinken ben je welkom bij de horeca. Hiervoor dient wel betaald te worden. Voor de attracties van de Koude Kermis betaal je per ritje €1 voor de grijpautomaat €2 en voor suikerspinnen €3.

Vragen

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Marike de Meester via info@denieuwestad.nl of telefoonnummer: 033 203 7003.