ZONZ sunsails

ZONZ sunsails verkoopt schaduwdoeken. Peter, Sanne en Esther vormen samen het zonnigste bedrijf van Amersfoort, dat dagelijks zorgt voor ‘de Sunnyside of life’.

Peter, het creatieve brein achter Zonz, liet zich in 2008 inspireren door de zeilsport en zag deze trendy zeilen in Australië. Deze doeken waren toen nog niet in Nederland te verkrijgen en hij startte daarmee de eerste webshop in deze nichemarkt. ZONZ sunsails is gespecialiseerd in schaduwdoeken/ zonnezeilen, harmonicadoeken en wind- en privacydoeken. Als standaard product of in maatwerk.

Peter: “Onze doeken beschermen tegen UV-straling en creëren een sfeervolle schaduwplek op jouw terras. We hebben de motivatie om de beste te blijven door onder andere een prettige en toegankelijke service te bieden. Wij zien (Z)ons als de specialist in deze nichemarkt.”

ZONZ sunsails houdt ook rekening met onze planeet. We hergebruiken onze verzenddozen en wijzen onze klanten op een goed gebruik van hun schaduwdoek, zodat het een langere levensduur krijgt. We willen voorkomen dat onze producten op de afvalberg terechtkomen. Wij geven oude, gebruikte en beschadigde schaduwdoeken een tweede leven. Samen met Hogeschool Saxion en productdesigners zijn we aan de slag gegaan. We laten nu in lokale ateliers – waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken – mooie andere producten maken, die wij met ons duurzame label in onze webshop gaan verkopen.

E-mailadres: info@zonz.nl
Telefoonnummer: 055-2021972
Adres: Oude Fabrieksstraat 1, 3812NR Amersfoort
Website: www.zonz.nl
Insta: https://www.instagram.com/zonz.sunsails/
Pinterest: https://nl.pinterest.com/zonzsunsailsnl/
LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/5028076/admin/