Geen-Gezeur – Jouw persoonlijke boekhouder

Wie zijn wij:

Boekhouden is niet allen het invoeren van cijfers. Het is ‘samen met jou kijken naar het hart van jouw onderneming’. Met onze coaching en ons advies pak je zelf de regie over je cijfers. Hierdoor ontwikkel je vertrouwen om verantwoordelijkheid te nemen en met kennis te handelen. Ook voorzien wij je graag van bruikbare tips, zodat je gebruik kunt maken van alle zakelijke voordelen.
Ons kantoor zit zowel in Nunspeet als in De Nieuwe Stad, Amersfoort. Nunspeet is elke dag bereikbaar. Op elke vrijdag in de oneven week houdt Geert-Bart van Weeghel kantoor in Amersfoort.

Wat bieden wij:

Boekhouding & Advies

Wij verzorgen jouw zakelijke boekhouding, jaarrekeningen, salarisadministratie en belastingaangiftes. Ook beantwoorden we al je vragen omtrent zakelijke cijfers.

Trainingen & Events

Wil je extra kansen pakken en jezelf verdiepen in jouw zakelijke cijfers? Kijk dan eens bij onze trainingen en events. Zo kun je investeren in je zaak en andere ondernemers ontmoeten.

Coaching & Inspiratie

Cijfers saai? Wij denken van niet. Daarom nemen we je graag mee in ons enthousiasme en voorzien je van kennis om je zakelijke cijfers leuker te maken.

Neem gerust een kijkje op onze site: www.geen-gezeur.nl of op LinkedIn of Facebook 

0341-217007
info@geen-gezeur.nl

Bezoekadres Amersfoort
Oude Fabriekstraat 14
3812 NR Amersfoort

Bezoekadres Nunspeet:
Nijverheidsweg 101
8071DD Nunspeet