Hippiemarkt – Summer of love

Na een succesvolle introductie in 2014, kent ook dit jaar weer een super editie van Summer of Love, het leukste Flower Power festival van Amersfoort bij Zandfoort aan de Eem.

Zaterdag 24 juni zal geheel in het teken staan van ‘love, peace and happiness’. jong en oud, hippie en happy; iedereen is straks weer helemaal thuis in onze eigen Amersfoortse hippie hang-out Zandfoort aan de Eem.

Op de markt zijn vele handgemaakte artikelen in Ibizi Hippiestijl, kleding, tassen, sieraden, klein meubelen en Oosterse artikelen. Ook zullen er dit jaar de Puch en Tomos brommers aanwezig zijn. Een ouderwets dj draait vinyl, kotrom de enige echte Hippiemarkt van Amersfoort. Vanaf 11.00 uur is iedereen welkom om de vakantie alvast vooruit te vieren. Even struinen over de markt; een hapje & een drankje; en tot slot een mini-Woodstock concert met de Amersfoortse band Concours HIPPIEque.

Mini Woodstock aan de Eem
Vanaf 17.00 uur speelt Concours HIPPIEque muziek van het legendarische Woodstock festival. Wie kent ze niet: Joe Cocker, Crosby, Stills, Nash and Young, Creedence, Clearwater Revival, The Who en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar ook andere bands uit de roerige jaren zestig zoals de Beatles, Boudewijn de Groot en The Rolling Stones. De muziek die je opa’s en oma’s en vaders en moeders op hun pick-up draaide, en nu weer helemaal ‘Hip’. Tijdens het concert is er ‘Hippie’ food verkrijgbaar, dus blijf lekker eten!